Site Meter

måndag 27 augusti 2007

Helgen

Fredag...
tacco med hela family, syster var hemma från sthlm o Paul var i sverige o hälsade på, andra syster o hennes lilla familj var också med, trevligt vare. sen hem till tilda&henke på kräftskiva, jätte mysigt! sen en rolig cykelfärd hem haha o en mysig natt, jävligt bra dag faktist.

Lördag...
Till mammsen o pappsen, grilla med hela family, sova på soffan i två timmar, hem o svira om o iväg på mimmis o jockes inflyttningsfest, sen ner på öltältenm hade inte så höga förväntningar på det, men var rätt trevligt, resten av kvällen också jävligt trevlig :)

Söndag..
till köping o kolla när mille tävlade, hem till mimmi o jocke o käka, film me jossan, tilda o malin. Vi såg linaskvällsbok- sååå grymt bra, den var såå pinsam, så jävla rolig, så sorglig, helt grym.. se den :) sen såg vi save the last dance- jossan& jag är största beundrarna till ettan så vi var lite negativa till en uppförljare i början speciellt när debytt ut våran favorit julia styles.. men den var fan grym, assbra, grym dans :) o massa känslor, i love it!

idag ska ja o tilda åka till eskilstuna på ett danspass, vad jag har saknat dansen.. varför slutar man med saker som får en att må så bra? nu ska det iaf börjas igen.. är nästan lite nervös :)

heting...

Inga kommentarer: