Site Meter

fredag 21 mars 2008

Carrie&Mr. Big

Gah, sex and the city is the shit! Carrie har förtvivlat letat efter tecken på att hon är Mr. Bigs the one. Han säger framtiden är oviss, ja kan inte lova dig något, jag tycker om dig, vi tar det som det kommer, vi har kul o njuter av livet o ser vart det för oss.
Carrie pressar på Mr. Big.. hon måste veta hur mkt hon betyder om hon ska våga satsa... hon får inte svaret hon vill ha, hon är förtvivlad...säger att allt ends here.. och han är ledsen... ville nog inte heller att de skulle sluta såhär!
åhh vem vet vart det hade tagit dom om inte dessa samtal kom in i bilden o tiden haft sin gång o de umgåts på de här sättet i flera år o tillslut kände att de inte kunde leva utan varandra..
Om Carrie varit modigare, vågat ta en chans.. men heeey ja dissar inte Carries mod.. för de krävs en jävla massa mod.
O Mr. Big som visste att hon behövde tecken från honom,något som gjorde henne säkrare inte mkt begärde hon men hon ville träffa hans mamma o vara en del av hans liv, men han släppte inte in henne, han kunde gett det en chans, en ärlig chans.. satsa allt o se om de fungerade, han hade inte heller modet, modet att satsa allt..
Nu är två personer ledsna, o jag tror att dom saknar varann.. som vänner eller kärlekspar, de är frågan?

Inga kommentarer: