Site Meter

torsdag 18 september 2008

hello babys

blir lite svårt när man bloggar på tre ställen.. den här där ja tänker uppdatera om allt som händer fast utan detaljer en med massa detaljer o tankar och en för familj&släkt där inte allt kommer med :) heheh.

Vi bor iaf i ett kollektiv med 4 andra tjejer, tre svenska och en norska, två är 20 och två är 21, skitsöta tjejer :) vi bor alldeles bakom slottet så det är väldigt centralt, jag&matilda delar på et rätt stort rum där vi har eget handfat och kylskåp, det är inte asfräscht men helt okej :)

Vi jobbar på postens godscenter där vi tar emot alla utlandspaket som kommer in till norge, väldigt mkt paket nu, speciellt från USA eftersom dollar är så låg.. så det finns hur mkt som helst att göra och vi får jobba en massa övertid om vill och lönen är väldigt hög, så vi har räknat lite och vi kommer få ut hur mkt pengar som helst, de är ju helt sjukt :D men jobbet är väldigt tungt och vi jobbar med bara killar, alla är olika. Många är utlänningar och vi jobbar precis lika hårt som karlarna en del är väldigts nälla o vill inte att vi ska bära så tungt.. paketen kan väga upp till 30 kg!! Vi har ett dremateam som jobbars uperbra tillsammans, man jobbar fyra och fyra... det blir roligare och roligare på jobbet ju mer man lär känna dom, idag hade vi med oss enskiva och har dansat och sjungit lite allt blir så mkt roligare då med hög musik :) det snackas om att vi ska få en scen och en strippstång också, får väl se om dom ordnar det hahah :P våran högsta chef är hur söt som helst som en liten pappa, som frågar varje dag om vi trivs o om alla är snälla, om vi hittar till bussen och om vi bor bra :) han brukar komma ner och hämta oss o snacka lite "ja tar mina tjejer och går nu" han är för skööön!

I helgen kommer mina föräldrar hit ska bli hur kuls om helst, håller på o pluggar på lite om olika byggnader o kollar upp vad ja ska visa dom, de andra tjejerna visade oss runt lite förra helgen, o nu ska ja o matilda knalla iväg till frogner parken snart, myyyys.

hinner inte skriva mer nu, men vi hööörs!

pussis pusssis

Inga kommentarer: