Site Meter

måndag 9 augusti 2010

Måndag

Halluuuu.

Har inte haft tid att blogga på senaste tiden, har njutit av ledighet och sommar! Har funderat lite på att antingen ta tagi bloggen, på ny plattform och börja blogga varje dag eller att lägga ner bloggen helt och hållet.. men har inte tagit nå beslut än. Kanske fortsätter blogga då och då istället :P

Har iaf haft två toppenveckor hemma, har umgåts me familjen, grillat, cyklat, solat, legat vid poolen, vart ute o ätit, plockat blåbär me jossi&barnen, träffat hela släkten, systers vackra bröllop, skillinge, eskilstuna, STHLM, myst med baby, hängt me kusiner, garagefest me girlsen, krogen me girlsen, hemmafest me girlsen :D Har hängt me jossi konstant i två veckor. De tog ca en dag sen var vi 5 år gammla igen hahah :P

Nu är jag tillbaka i Oslo sedan en vecka tillbaka, o de känns bra :) Har haft deadline på internavstämningarna för Juli mnd idag o de gick BRA, väldigt bra! Jag blir så glaaaad! Jobbat ca 7 timmars övertid förra veckan men de var mest bara kul.

Nu har även solen o sommaren hittat till oslo så de är sjuuukt varmt! Ingen sol idag men varmt o kvavt o svettigt. Men de har varit strålande sol hela helgen så vi har hängt på beachen, spelat spel&ätit våfflor hos oss, druckit drinkar, hängt i parken o badat i fontänen :P , tränat hela ligan tillsammans, o kollat på film :D Patrik har varit här lördag till söndag, völdigt koseligt!

Idag har jag ju såklart jobbat.. och tränat rygg och bröst och nu ska jag laga mat :) Tonfisk och sallad! Sen blir de tidig säng och bokläsning.

Inga kommentarer: